Hogyan köthetem meg online?

 

Kötelező biztosítás kalkulátor 2013

Kötelező biztosítás - Online biztosítás kötés 

Online biztosítási portálunk segítségével kényelmesen számolhat a biztosítók által hirdetett jövő évi kötelező tarifák közül, továbbá választhat és válthat biztosítót. A biztosítók által adható összes kedvezményt megmutatjuk, és arra való jogosultsága bejelölése estén a kedvezményeket érvényesíti biztosításában. Fontos, hogy csak olyan kedvezményeket jelöljön, melyre valóban jogosult, mert a biztosítók a legtöbb esetben a jogosultságot megfelelő iratokkal kérik alátámasztani.
 
Első lépésként számolja ki, hogy jövőre melyik biztosító kínálja Önnek a legkedvezőbb díjú szerződést. Ezt adatai, és gépjárművének adatai megadását követően megmutatja rendszerünk. A díjszámításhoz szükséges adatok megadását minden kérdésnél SÚGÓ funkció támogatja.
 
Az eredmények tükrében, ha úgy dönt, hogy biztosítót vált, a díjszámítást követően folytassa a szerződéshez szükséges adatok megadásával, majd véglegesítse online megrendelését. Rendszerünk automatikusan és folyamatosan visszaigazolja Önnek az online biztosítás kötésének minden egyes lépését, továbbá a szerződés létrejöttének tényét és tartalmát a regisztráció során megadott e-mail címére.
 
Alkuszi feladatunk végzéséhez az Ön felhatalmazására – MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉSRE _van szükségünk, melyet a tőlünk kapott e-mailből tud kinyomtatni. A nyomtatást követően Önnek alá kell írni a dokumentumokat, és gépjárműve forgalmi engedélye fénymásolatával együtt elfaxolni részünkre a +36-1-315-1075 faxszámra. Amennyiben nincs nyomtatási lehetősége, kérjük, jelezze ezt az info@interloyds.hu címre. A címet a spamrobotok ellen védjük, ezért engedélyezze a Javascript használatát. Kérheti e-mail címünkre írt levélben - megjelölve fax számát - de postán is tőlünk a szükséges dokumentumok megküldését A dokumentumok beérkezését és feldolgozását követően, felhatalmazásának megfelelően intézkedünk jelenlegi biztosítójánál a fennálló szerződés felmondásáról, illetve az Ön által választott új biztosítónál megkötjük új szerződését.
 
Miért előnyös számomra, ha online módon kötöm meg a biztosításom?
 
Az online biztosítás kötés díja kedvezőbb
 
  • A biztosítók ún. online kedvezménnyel „honorálják” az online biztosításkötést, mivel a szerződéseket állománykezelési költségek nem terhelik,
  • Nem kell a biztosítók bonyolult tarifáit papíron végigszámolni,
  • Az igényeinek leginkább megfelelő biztosítást meg tudja kötni online, nincs utánajárás, sorban állás a biztosítók irodáiban,
  • Szolgáltatásunk Önnek többletterhet, költséget nem jelent!
 
Ha biztosítót váltok mit kell tennem, hogy megszerzett bonus besorolásom megmaradjon az új biztosítónál?
 
A szabályszerűen évfordulóra felmondott kötelező biztosítás alapján elért bonus fokozatot Ön a választott új biztosítójához átviszi. A kötelező biztosítási szerződés szabályszerű felmondásának szabályai:
 
- a szerződést írásban kell felmondani, a felmondásnak legkésőbb 2010. december 1. 00.00 óráig - igazolható módon! - be kell érkeznie a biztosítóhoz,
- a szabályos felmondást követően, legkésőbb 2010. december 31. 24.00. óráig kell megkötnie új jövő évre vonatkozó biztosítását,
- a fennálló, felmondani kívánt biztosítás díja évfordulóig (2010. december 31.-ig) rendezett kell legyen.
 

Amennyiben később kapjuk kézhez a szükséges dokumentumokat, szerződése felmondásának ügyintézését vállalni nem tudjuk. Ez esetben Önnek kell gondoskodnia arról, hogy felmondását 2010. december 1. 00.00. óráig megkapja biztosítója. Kérjük, ha Ön intézte a felmondást, akkor ennek igazolását (biztosító által érkeztetett felmondás másolata, fax riport a sikeres továbbításról, melyen látszik a fogadó biztosító neve és fax száma) az aláírt alkuszi megbízással és gépjárműve forgalmi engedélye mindkét oldalának másolatával együtt küldje el nekünk, mert az új szerződést csak ennek birtokában tudjuk megkötni.

 
Hogyan tudok online biztosítást kötni?
 
Az online biztosítási szerződés megkötése egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosít. Egy számítástechnikában minimális mértékben járatos ügyfél is könnyedén intézheti biztosítási ügyeit, és sok időt, pénzt és az ügyintézés fáradalmait takaríthatja meg szolgáltatásunk segítségével! Az online biztosítás kötéséhez nem kell mást tennie, minta a tarifálási adatok megadását követően a portálunk által megadott biztosítói ajánlatok közül kattintson az Önnek megfelelő díjkínálatot adó biztosító neve melletti MEGKÖTÖM gombra. Ezt követően kezdődik a „szerződéskötés”, itt a regisztrációt követően a szerződéskötéshez szükséges adatokat kell megadnia. A teljes folyamat során mindig tájékoztatjuk a megtett lépésekről, illetve folyamatosan SÚGÓ segíti Önt.
 
Minden dokumentumot (megbízás, felmondás, ajánlás …) a regisztrációnál megadott emailre küldjük meg, ezért kérjük olyan emailt adjon meg, amit a folyamat végén meg tud nyitni. Kérjük biztonsági okokból adja meg - lehetőleg mobil - telefonszámát! Az általunk küldött visszaigazoló emailből tudja kinyomtani az alkuszi megbízásunkat, amit kérjük a gépjármű forgalmi engedélye mindkét oldalának másolatával legkésőbb 2010. november 29.-én 12.00. óráig a +36 (1) 315 1075 automata fax számra megküldeni szíveskedjék.
 
Az aláírt alkuszi megbízás és a gépjármű forgalmi engedélye mindkét oldalának hozzánk történő beérkezését követően először leadjuk felmondását jelenlegi biztosítójánál, majd megkötjük az új szerződést az Ön által kiválasztott biztosítóval. A folyamat során a megadott e-mail címére visszaigazoljuk a felmondás megtörténtének, és a 2011. évre vonatkozó új biztosításának tényét és részletes tartalmát. Az e-mail csatolt mellékletéből meg tudja nyitni, és ki tudja nyomtatni 2011. évre érvényesen megkötött biztosítási ajánlatát. Kötvényét a választott biztosító postai úton közvetlenül küldi meg címére. Ezt követően Önnek már nincs más dolga, mint az első negyedéves biztosítás díját befizetni.
 
Hogyan kell először fizetnem?
 
Online megkötött kötelező biztosítási szerződéseket ún. halasztott díjfizetési megállapodással kötjük. Ez azt jelenti, hogy új kötelező biztosítási szerződése 2011. január 1.-től hatályba lép. A biztosítás első időszakának díjára vonatkozó csekket a biztosító postán juttatja el Önnek. Ez azt jelenti, hogy 2011. február 29.-ig kell rendeznie az első időszakra vonatkozó díjat. A biztosítók elérhetőségét megtalálja a portálunkon - itt. Amennyiben átutalásos díjfizetési módot választ, úgy Önnek kell befáradnia számláját vezető bankjához, és ott átutalási megbízást adnia, hogy a bank átutalja a díjat a biztosító részére.
 
Mivel tudom igazolni megkötött biztosításomat?
 
Az Önnek e-mailben megküldött biztosítási ajánlat kinyomtatva a halasztott díjfizetés időtartamára igazolja Önnek a biztosítási fedezet meglétét. Az első díj befizetésére vonatkozó csekket a biztosító küldi meg Önnek, annak befizetését követően a feladóvevénnyel igazolhatja biztosítása érvényességét. Banki díjfizetés (lehívás, átutalás) választása esetén a beérkezett díjról a biztosító küld Önnek postán fedezetigazolást.