A durva drágulások mellett díjcsökkenés is van a kötelező biztosításoknál

Kötelező biztosítás kalkulátor 2018

A durva drágulások mellett díjcsökkenés is van a kötelező biztosításoknál Miközben a hírek rekordmértékű drágulásról szólnak, konkrét kalkulációink alapján a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) díjak nagyot nőttek, jelentősen csökkentek, sőt változatlanul is maradtak. Mindezt egyszerre, persze biztosítónként eltérő módon.

Mindez úgy derült ki, hogy az Azénpénzem.hu konkrét esetekben hasonlította össze, hogy a tavalyihoz képest miként alakultak a kgfb díjai. Például egy hosszú idő óta balesetmentes, idősebb autót vezető fővárosi nőnek a korábbihoz képest 20 százalékkal többet kell majd fizetnie, de ennél kedvezőbb ajánlatot más biztosítónál sem talál. A különböző biztosítók által közzétett tarifák azonban megdöbbentő módon alakultak egy év alatt.

Találtak olyan társaságokat, amelyek ötödével drágítottak, de akadt ugyanilyen mértékű csökkentés is. Miközben van biztosító, ahol majdnem a duplájára emelkedett a díj (ebben a konkrét esetben), másutt viszont 38 százalékkal mérsékelték az árat. Szerintük nyilvánvaló, hogy a különböző biztosítók preferenciái változnak, és persze akad társaság, amelyik korábban teljesen kiárazta magát a piacról, és most csak ezen próbál változtatni.

Számolja ki kötelező biztosítáának díját!

Kotelezo biztositas kalkulator 2018

Vissza