Kötelező kalkulátorKötelező kalkulátor
Kötelező biztosítás kalkulátor
4.9 - 30 szavazat

A durva drágulások mellett díjcsökkenés is van a kötelező biztosításoknál

Kötelező biztosítás kalkulátor 2018

A durva drágulások mellett díjcsökkenés is van a kötelező biztosításoknál Miközben a hírek rekordmértékű drágulásról szólnak, konkrét kalkulációink alapján a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) díjak nagyot nőttek, jelentősen csökkentek, sőt változatlanul is maradtak. Mindezt egyszerre, persze biztosítónként eltérő módon.

Swiss IWC Replica Watches

Mindez úgy derült ki, hogy az Azénpénzem.hu konkrét esetekben hasonlította össze, hogy a tavalyihoz képest miként alakultak a kgfb díjai. Például egy hosszú idő óta balesetmentes, idősebb autót vezető fővárosi nőnek a korábbihoz képest 20 százalékkal többet kell majd fizetnie, de ennél kedvezőbb ajánlatot más biztosítónál sem talál. A különböző biztosítók által közzétett tarifák azonban megdöbbentő módon alakultak egy év alatt.

Találtak olyan társaságokat, amelyek ötödével drágítottak, de akadt ugyanilyen mértékű csökkentés is. Miközben van biztosító, ahol majdnem a duplájára emelkedett a díj (ebben a konkrét esetben), másutt viszont 38 százalékkal mérsékelték az árat. Szerintük nyilvánvaló, hogy a különböző biztosítók preferenciái változnak, és persze akad társaság, amelyik korábban teljesen kiárazta magát a piacról, és most csak ezen próbál változtatni.

Számolja ki kötelező biztosítáának díját!

Kotelezo biztositas kalkulator 2018

Vissza